Cofetaria Riama

Servicii

Cofetaria Riama

Riama va ofera posibilitatea de a organiza ziua copilului dumneavoastra intr-o atmosfera placuta, cu animatie si clown la cerere! Spatiul pentru copii include diverse jocuri si jucarii pentru toate varstele, iar accesul este gratuit.

cofetaria riama aniversari

Meniuri pentru copii: snitel de pui cu cartofi, figarui de pui cu cartofi, cartofi pai cu cascaval, pizza cu sunca, tort pentru ocazii deosebite, inghetata asortata, super banana cu inghetata, suc natural, citronada, alte sucuri, saleuri, aperitive, alune, alte produse la cerere, clown (la cerere)

Transport GRATUIT: asiguram transportul gratuit al produselor comandate pentru evenimente, petreceri, nunti, botezuri; asiguram transportul gratuit la domiciliu pentru torturile comandate!

Cofetaria Riama

Torturi aniversare

Cofetaria Riama

Cofetaria Riama va ofera o gama variata de torturi pentru aniversarea zilei copilului dumneavoastra.
De asemenea, va oferim torturi aniversare pentru copii si va punem la dispozitie spatiul pentru copii unde puteti organiza ziua copilului dumneavoastra.

cofetaria riama torturi copii

Cofetaria Riama

Flori si figurine din martipan

Cofetaria Riama

Riama va ofera a gama diversificata de flori si figurine din martipan, pentru ocazii speciale sau pentru ornari de torturi aniversare. Cofetaria Riama comercializeaza flori si figurine din martipan pentru ornarea de torturi aniversare in orice localitate din tara.

cofetaria riama figurine martipan

Contacteaza-ne pentru oferte

Riama, producator cu o vasta experienta in domeniul dulciurilor de aproape 20 de ani, va ofera o gama larga de produse de cofetarie si patiserie, prajituri, torturi, dulciuri, inghetata, produse fast food.